Bazi 09031968


Astazi vom analiza un munte (WU) feminin nascut in anul Maimutei.

Personalitate

Oamenii de tip munte (WU) sunt oameni duri, cu picioarele pe pamant, oameni pe care poti conta intotdeauna. Nu sunt usor pacaliti, pun accent foarte puternic pe loialitate si respect, oameni intelepti, memorie excelenta, sunt enciclopedii ambulante. Sunt metodici, ordonati, la serviciu verifica de doua ori pana in ultimul detaliu. Nu sunt foarte creativi sa vina cu idei proprii sau proiecte, trebuie indrumati, sa urmeze instructiuni clare. Le vine greu sa spuna NU sau sa refuze sa ajute, nu sunt foarte buni negociatori si tocmai din acest motiv pot fi usor absorbiti in proiectele altora. De aici pot reiesi probleme prin faptul ca livreaza cu intarziere sau din cauza lor au loc intarzieri fiindca au nevoie sa stie totul inainte de a lua o decizie. Tind sa fie perfectionisti pana la cele mai mici detalii, nu pot functiona sau adapta la un mediu presant sau in continua schimbare.

Cariera

Oameni ordonati, metodici, isi duc treaba la sfarsit cu conditia sa aiba suficiente resurse si timp. Sunt potriviti pentru cariere unde calitatea si precizia sunt foarte importante (ex. inginerie/medicina).

Pun accent pe felul cum se simt si daca simt ca nu e bine nu vor continua. Pentru cei nu foarte maturizati emotional, ii predispune la decizii pripite dupa cum li se schimba starea de spirit. Nu se exprima foarte usor, tin pentru ei iar atunci cand se exprima este pentru a impartasi o opinie valida si demna de luat in seama.

Relatii

Acesti oameni pun accent foarte puternic pe familie, casa lor este locul in care se retrag si se simt in siguranta. Sunt oameni sinceri si romantici, stiu cum sa-l faca pe celalat sa se simta special dar nu se pot deschide la fel de usor, isi tin problemele pentru ei si le vor impartasi numai celor foarte apropiati.

Analiza

Pentru o analiza cat mai exacta, se recomanda identificarea elementelor favorabile/nefavorabile si analiza din perspectiva celor 10 Stele. Descrierea de mai sus va fi modificata in functie de interactiunea cu celelalte elemente din harta cat si cu Anii de Noroc.

Persoana analizata este de Pamant, nascuta in sezonul Primaverii, deci avem un Maestru al Zilei slab in acest caz. Ii sunt favorabile elementele Resursa (Foc – DR/IR) si Companion (Pamant – F/RW) si nefavorabile ceea ce Produc (Metal – HO/EG), ceea ce controleaza (Apa – DW/IW) si ceea ce ii controleaza (Lemn – DO/7K). Faptul ca avem steaua Friends (F) puternica si dominanta, ne arata ca persoana se simte confortabil in pielea ei, motivata, increzatoare in puterile ei si vointa puternica. Persoana s-a bazat foarte mult pe intuitie (IR) in deciziile luate in viata.

Persoana de fata nu sta foarte bine cu finantele, nu avem DW (venituri) nicaieri in harta, posibil ca de-a lungul vietii sa nu fi avut foarte mari oportunitati de a castiga bani, iar spiritul antreprenorial (IW) este de calitate slaba si prezent in sectiunea anului in partea ascunsa. De asemenea, competentele in finante nu sunt punctul ei forte.

La serviciu, nu am putea spune ca se simte foarte bine, relatia cu sefii pare a fi/a fost de control (DO), mai ales ca elementul DO (Lemnul) e nefavorabil. 7K nefavorabila ne arata ca a lucra cu sefi care sunt dificili sau exigenti, nu e de dorit pentru aceasta persoana. In schimb se simte bine lucrand in echipa si foarte buna la construirea relatiilor cu alti oameni, networking.

Faptul ca ne lipseste HO (ceea ce produce) si EG este de calitate slaba si nefavorabila, denota o persoana perfectionista dar in sensul negativ, cu tendinta de a gandi prea mult la ceea ce are de facut si uneori chiar nereusind sa livreze ceea ce trebuie. De asemenea, relatia cu sotul e de aceeasi natura, de control (DO pentru femeie e steaua sotului).

In relatia cu parintii, pare ca mama are/a avut un rol important (IR), beneficiind pe parcursul vietii de suportul ei, in timp ce relatia cu tatal a cam lipsit (DW). De asemenea, este benefic pentru aceasta persoana sa urmeze terapii alternative (IR) pentru a-si imbunatati sanatatea.

Harta natala ne arata o relatie statica de Harm (Snake-Tiger). Harm sunt acele evenimente negative pe care nu le poti prevedea, faptul ca sunt in harta intre sectiunile Zi-Ora, arata probleme in relatia cu copiii, evenimente negative care se tot intampla si care apar de nicaieri. Mai avem relatie de Clash intre Zi/An, dar nefiind in sectiuni alaturate, efectele sunt mult diminuate.

O perioada dificila din viata a fost intre 31-41 de ani. Avem mai multe relatii de clash/harm/destruction, cand s-au manifestat mai multe evenimente negative implicand copii, sot, bunici si persoana in cauza, animozitati care s-au dezvoltat intre aceste persoane. Avem un clash si la nivelul semnelor ceresti, Metal-Lemn (HO-DO), metalul taie lemnul, ne arata o schimbare cu sotul sau superiorul de la munca (DO reprezinta sotul si superiorul de la munca).

In actualul ciclu de noroc (51-61 de ani), avem un Clash extern pe casa parintilor/familiei (Rooster-Rabbit). Avem doua elemente nefavorabile Metal (XIN) si Lemn (Yi), rezultatul va fi unul negativ, acest tip de clash arata un conflict in familie, care poate rezulta in separare, una dintre parti plecand de acasa.

Prezentarea de mai sus este destul de succinta, analiza se refera la asa numitii Ani de Noroc incercand aici sa identificam evenimentele majore din viata acestei persoane. Ca de obicei, rog persoana in cauza sa-mi lase un feedback pozitiv sau negativ.

Acest articol a fost publicat în Acupunctura, medicina complementara. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bazi 09031968

  1. MARIANA IGNAT zice:

    Un , adevarat exercitiu, un tablou !!! Multumesc

Lasă un comentariu