BaZI 24111970


Astazi analizam un alt exemplu: 24.11.1970, ora 16:30, prin prisma relatiilor si familiei.

Avem mai jos harta natala si anii de noroc.

Avem un Maestru al Zilei de Pamant, Yang, muntele. Cel mai vechi element de pe planeta, rabdarea este virtutea suprema, capabil de a tine si pazi secrete pana la jertfa suprema, te poti baza si avea incredere in ei. Intrebarea este insa, cand ati vazut ultima oara un munte miscandu-se? Exact, niciodata. Poate fi lenes si foarte incapatanat, inflexibil si caracterizat de inactiune. In Bazi este un semn de boala ascunsa, acesti oameni trebuie sa fie foarte atenti la sanatate, pentru boli din spectrul oncologic, mai ales cand se intalnesc cu ani de noroc de pamant. Acest Maestru al Zilei este slab si are nevoie de elementele de Pamant/Foc pentru a se intari, ca elemente nefavorabile avem Apa/Lemn/Metal. Persoana in cauza are steaua Direct Resource (DR) langa maestrul zilei (in sectiunea Month), element favorabil, avand resursele necesare pentru o sanatate fizica si emotionala echilibrata, cunostinte, respect si educatie. Totodata relatia cu parintii (mama) a fost/este una apropiata avand suportul lor si gasind in ei sprijinul atunci cand a fost nevoie. Insa, evaluand si interactiunile intre sectiuni, vedem ca avem asa numitul Harm intre Month si Day (Luna si Zi), sugerand consecinte emotionale din cauza parintilor, fie referitor la persoana in sine fie poate parintii nu au fost de acord cu potentialele relatii. Harm intre elementele Maimuta-Porc sugereaza barfe si tradari emotionale din cauza propriei neglijente.

Cand evaluam relatiile in primul rand cautam cele 2 stele pentru femei Direct Officer (DO) si 7 Killings (7K). In aceasta harta DO lipseste, deci ne vom baza pe 7K prezenta doar in sectiunea Month, de calitate slaba insa. Ca sa complice lucrurile si mai mult, mai avem si prezenta stelei Eating God (EG) puternica si dominanta care controleaza 7K. Afinitatea acestei persoane cu relatii este foarte scazuta.

Datorita prezentei puternice a stelei EG, avem aici o persoana cu potential artistic, de fapt tipul ei este Artistul. Aceste persoane sunt foarte dificil de inteles mai ales intr-o relatie. EG are o viziune pe termen lung, denota o persoana inteligenta, filozofica, introvertita, gandire abstracta, nu este o persoana care sa dea multe explicatii. Isi gasesc placerea in a observa actiunile si reactiile celor din jur, cumva sa descifreze misterul vietii. Persoana de fata este perfectionista, are calitati clare de antreprenoriat sau pentru investitii (mai ales in acesti ani de noroc 45-55). In perioada 35-45, steaua DO si-a facut aparitia, dar din pacate nu ideal, chiar daca a fost cineva in viata ei, relatia nu a durat sau s-a terminat cam cand persoana s-a apropiat de 45 de ani.

Din punctul de vedere al carierei, se evalueaza stelele de Influenta (DO/7K) si Output (EG/HO). Lipsa stelelor de influenta, mai ales DO, arata probleme in a avansa in cariera, probleme cu superiorii. Avand doar 7K, persoana s-ar simti bine intr-o companie care nu pune accent foarte mult pe ierarhie sau structura corporate. EG puternic arata ca persoana e mai potrivita in activitati de tip back-office, are calitati de inovatie, creativitate, gandirea out-of-the-box, imbunatatire, creare de produse sau servicii, iar un rol in activitati administrative repetitive nu va crea decat frustrare. Totusi elementul EG este nefavorabil pentru acest Maestru al Zilei, ceea ce poate arata o tendinta de perfectiune dusa la extrem, meticulozitate, astfel ca activitatile legate de serviciu sa nu poata fi duse la bun sfarsit intotdeauna.

Concluzionand, partenerul unei persoane de acest tip se poate simti tot timpul ‘evaluat’ si din pacate sa si pice aceasta evaluare, nu se poate ridica la nivelul asteptarilor si adevarul este ca nimeni nu se ridica. Persoanele cu EG puternic trebuie sa-si accepte partenerul asa cum este, sa-si limiteze ‘evaluarea’ si sa accepte ca nici ei nu sunt perfecti.

Acest articol a fost publicat în Acupunctura, medicina complementara și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu